ÅBEN SKOLE – PROJEKT

ÅBEN SKOLE – PROJEKT

Opgave: At løfte lokale potentialer mellem skole, fritidshjem og kirke via inddragelsesproces samt inspirere til nye læringsperspektiver på klassisk musik (Carl Nielsen) i en folkeskole via værkstedsforløb og pop-up event på Carl Nielsen Allé med en skoleklasse i samarbejde med andre aktører, en klassisk musiktrio og en rytmisk sangskriver

Format: Event & læringsforløb

Sted: Østerbro

Status: Afviklet

Kunde: Østerbro Lokaludvalg

Samarbejdspartnere: Strandvejsskolen, fritidshjem Vokseværket, Flora integr. inst., Sion Kirke

Referencer

Ydelser

Musik & science

Anmeldelser

Nocturne lader sig ikke sådan sætte på formel eller kategorisere. Den befinder sig i et krydsfelt mellem genrer med sin egenart og egensindighed og inviterer lytteren til intens lytten, måske ud på natten, hvor roen falder på. Det er en plade, der inviterer til fordybelse og nærmest meditativ hengivelse”. 

(Carsten Præst, musikblogger, 2015)

“Musikken holder hele vejen igennem med sin grundige sammensmeltning af amerikansk farvet fusionsjazz og åbne klangflader med et mere cinematisk præg end tidligere…Hard Jazz er et sejt comeback fra en homogen fusionsgruppe, som fik lov til at vegetere lidt for længe i egen garage. Nu skal vi have dem ud på scenerne igen, og det kan kun gå for langsomt!”

(Brian Petro, Jazz Special, 2019)

“Jan Lippert er en meget dygtig guitarist, og jeg kan blive næsten 80’er-nostalgisk af at høre ham og tænke på en perlerække af guitarister: Bill Frisell, John Scofield, Mike Stern, Pat Metheny…” 

(Celine Haastrup, DR-Jazz, 2004)