STRATEGISKE ALLIANCER

Rådgivning

Sound21 rådgiver gennem alle udviklingsfaser fra indledende analyse over idé-proces til udarbejdelse af helhedsplan og resultatskabelse. Analysen kortlægger kontekst, mønstre, problemstillinger og potentialer, der tilsammen skaber fundamentet for opgavens konkrete løsning. Alle forløb tilpasses kunde og budget.

STRATEGISKE ALLIANCER

Partnerskab er et effektivt greb til at indfri ambitioner, skabe muligheder og imødegå udfordringer inden for udvikling af ny viden og mere vækst. En strategisk alliance kan, når den er gensidig, accelerere processer i forbindelse med særlige udviklingsmål, og er som ’mulighedsmaskine’  en væsentlig faktor, hvis man vil udvikle rammer for fokuseret forandring med og mellem kulturelle, sociale og økonomiske kredsløb.

Sound21 har stort virkefelt inden for gensidig værdiskabelse mellem musikscene og samarbejdspartnere så som anden kreativ branche og erhvervsliv. Gennem en kortlægning og analyse tilbydes hjælp til at få identificeret og mobiliseret samt siden hen profiteret på alliancerne.

Referencer

Ydelser

Musik & science