BAG SOUND21

BAG

Jeg hedder Jan Lippert og er musikproducent, netværksfacilitator og kulturentreprenør. Jeg har stiftet Sound21, fordi musik er ligesom ilt – man kan ikke leve uden, vel? Musik bringer os sammen. Den forundrer, forener, fornyer og forandrer os!

Med musik som omdrejningspunkt og medskaber kigger Sound21 derfor på muligheder for værdiskabelse både inden for og på tværs af kunst & kulturscene, uddannelse, erhvervsliv og byudvikling. 

I de sidste 20 år har jeg specialiseret mig i udvikling, drift og facilitering af musikfokuserede festivaler, strategiske alliancer og læringsforløb. Musik har i det hele taget altid beskæftiget mig på alle ledder og kanter. Jeg har mangeårig baggrund både som musiklærer og musiker med 6 albumudgivelser i egen navn– se diskografi HER. Endelig er jeg cand.mag i musik- og medievidenskab (KUA, 2002) samt er blevet PRINCE2-certificeret i projektstyring.

BIO / ultra-short version: Jan Lippert has hold the position of festival manager since 2006 at various experimental music festival in Copenhagen like Wundergrund, SV-festival, ViaValby Festival and Orestad Sound & Science Festival. He has also been project manager for The Wave Session at Click Festival (Helsinor), a yearly sound art / electronica camp for professional musicians exploring the nature and mechanism of sound. During the last 20 years he has had the privilege of working with many artists, ensembles and music business partners regionally, nationally and internationally.

Inden for de seneste 20 års virke har jeg bl.a. stået bag den prisvindende musikfestival Wundergrund fra 2006 – 2013 under genreorganisationen SNYK (i dag ‘Art Music Denmark’), som udvikler, marketingansvarlig og projektleder. Jeg har også været musikbooker og eventudvikler for PH-cafeen i årene 2002-2006 samt været musikkonsulent for Dansk Arkitektur Center fra 2009 – 2011.

Jeg har siden 2011 arbejdet som facilitator for komponistforeningerne AUTOR og DKF som udvikler af camps, workshops og netværk med fokus på ny musik fra avantgarde til artpop, fra IDM til electronica samt fra elektroakustisk til lydkunst.   

Derudover har jeg under projektnavnet Stjerneby fokus på musik og science-forløb i folkeskolen – se mere HER. Siden 2016 står jeg tillige bag en række byfestivaler i København hhv. SV-festival (www.sv-festival.dk), Ørestad Sound & Science festival (www.øs-festival.dk) og ViaValby festival. Under  Endelig har jeg  produceret videnskonference om musik som byudvikling med fokus på musik som redskab og katalysator for byens identitet, selvforståelse og identitet.

 

Referencer

Ydelser

Musik & science