BAG SOUND21

BAG

Jeg hedder Jan Lippert og er musikproducent og kulturentreprenør. Jeg har stiftet Sound21, fordi musik er ligesom ilt – man kan ikke leve uden, vel? Der er tillige så pivmange muligheder for værdiskabelse på tværs af kultur, uddannelse, byudvikling og erhverv med musikken som omdrejningspunkt.

Musik har altid beskæftiget mig på alle ledder og kanter. Jeg har mangeårig baggrund både som musiklærer og musiker med 6 albumudgivelser i egen navn– se diskografi HER. Jeg har erhvervet mig magistergrad i musik- og medievidenskab samt blevet PRINCE2-certificeret i projektstyring. I de sidste 15 år har jeg specialiseret mig i udvikling, drift og facilitering af musikfokuserede festivaler, strategiske alliancer og læringsforløb.

Inden for de seneste 15 års virke har jeg stået bag den prisvindende musikfestival Wundergrund fra 2006 – 2013 under genreorganisationen SNYK som udvikler, marketingansvarlig og projektleder. Har været musikbooker og eventudvikler for PH-cafeen 2002-2006 samt musikkonsulent i nogle år for Dansk Arkitektur Center fra 2009 -2011.

Jeg har siden 2011 arbejdet som konsulent og facilitator for komponistforeningerne DJBFA og DKF her som udvikler af workshops og netværk med fokus på kreativ proces og elektronisk musikscene – se artikel om dette fokus her: DJBFA .

Derudover har jeg under projektnavnet Stjerneby løbende fokus på musik/science-forløb i folkeskolen – se mere HER. Senest har jeg siden 2016 stået bag en festival i Sydhavnen kaldet SV-festival, og har i forbindelse med denne bl.a. produceret en konference om musik som byudvikling – se denne lille feature i fagbladet ‘Musikeren’ om visioner bag musikbyer her. Læs evt. mere om SV-festival i artikel fra Metromagasin, ved at klikke på billedet.

Referencer

Ydelser

Musik & science