MUSIKBY-KONFERENCE

MUSIKBY-KONFERENCE

Opgave: At skrue op for status, ny viden og perspektiver på musik og byudvikling gennem oplæg, cases og debat med fokus på musik som strategisk redskab og katalysator for byens identitet, selvforståelse og udvikling

Format: Event, konference, foredrag, paneldebat

Sted: Aalborg Universitet / København 

Status: Afviklet

Kunde: Københavns Kommune / Kultur & Fritidsforvaltningen

Samarbejdspartnere: Statens Byggeforskningsinstitut, Kommunernes Landsforening, Roskilde Kommune, Områdefornyelsen Sydhavnen, GivRum, CBS, KUA, Musikmetropol, Promus / Aarhus Music City, DJBFA, VEGA, Strøm festival

Referencer

Ydelser

Musik & science

Anmeldelser

Nocturne lader sig ikke sådan sætte på formel eller kategorisere. Den befinder sig i et krydsfelt mellem genrer med sin egenart og egensindighed og inviterer lytteren til intens lytten, måske ud på natten, hvor roen falder på. Det er en plade, der inviterer til fordybelse og nærmest meditativ hengivelse”. 

(Carsten Præst, musikblogger, 2015)

“Musikken holder hele vejen igennem med sin grundige sammensmeltning af amerikansk farvet fusionsjazz og åbne klangflader med et mere cinematisk præg end tidligere…Hard Jazz er et sejt comeback fra en homogen fusionsgruppe, som fik lov til at vegetere lidt for længe i egen garage. Nu skal vi have dem ud på scenerne igen, og det kan kun gå for langsomt!”

(Brian Petro, Jazz Special, 2019)

“Jan Lippert er en meget dygtig guitarist, og jeg kan blive næsten 80’er-nostalgisk af at høre ham og tænke på en perlerække af guitarister: Bill Frisell, John Scofield, Mike Stern, Pat Metheny…” 

(Celine Haastrup, DR-Jazz, 2004)