STJERNEBY FREDERIKSBERG

STJERNEBY FREDERIKSBERG

Opgave: At skabe oplevelsesbaseret læring og læringsbro mellem kreativ proces, musik/æstetisk praksis og natur/teknik – fag for 5. klassetrin på en skole på Frederiksberg. Inspireret af NASA’s Voyager-rumsonders Golden Record lavede klassen deres egen plade / ‘flaskepost’ med lyde, billeder, taler, interviews og original elektronisk popmusik. Det udmøntede sig i en showcase på KUBE med dans, musik og podcast samt theremin workshop og astro-talk ved Niels Bohr Institutet.

Format: Læringsforløb, Strategiske alliancer 

Sted: Frederik Barfods Skole + KUBE Kulturhus 

Status: Afviklet 

Kunde: Frederiksberg Kommune 

Samarbejdspartnere: KUBE, Niels Bohr Institutet, Frederiksberg Fonden

Referencer

Ydelser

Musik & science

Anmeldelser

Nocturne lader sig ikke sådan sætte på formel eller kategorisere. Den befinder sig i et krydsfelt mellem genrer med sin egenart og egensindighed og inviterer lytteren til intens lytten, måske ud på natten, hvor roen falder på. Det er en plade, der inviterer til fordybelse og nærmest meditativ hengivelse”. 

(Carsten Præst, musikblogger, 2015)

“Musikken holder hele vejen igennem med sin grundige sammensmeltning af amerikansk farvet fusionsjazz og åbne klangflader med et mere cinematisk præg end tidligere…Hard Jazz er et sejt comeback fra en homogen fusionsgruppe, som fik lov til at vegetere lidt for længe i egen garage. Nu skal vi have dem ud på scenerne igen, og det kan kun gå for langsomt!”

(Brian Petro, Jazz Special, 2019)

“Jan Lippert er en meget dygtig guitarist, og jeg kan blive næsten 80’er-nostalgisk af at høre ham og tænke på en perlerække af guitarister: Bill Frisell, John Scofield, Mike Stern, Pat Metheny…” 

(Celine Haastrup, DR-Jazz, 2004)