STJERNEBY HVIDOVRE

STJERNEBY HVIDOVRE

Opgave: Et teknologibaseret musik/science-projekt udført med, for og af en folkeskole i Hvidovre under temaet ‘Vores Planet’ – og klodens aktuelle miljøproblemer og klimamæssige udfordringer.  På baggrund af klimaforedrag fra DTU Space og en film fra Plastic Change udrulles skabende værksteder med praktisk-æstetiske greb og hands-on processer som kulminerer med showcase-dag (musik, dans og podcast / radiobiograf) ude på en mobilscene ved Hvidovre Strandpark 

Format: Læringsforløb, strategiske alliancer 

Sted: Langhøjskolen + Hvidovre Strandpark 

Status: Afviklet 

Kunde: Hvidovre Kommune 

Samarbejdspartnere: Hvidovrebibliotekerne + Langhøjskolen, DTU Space, Plastic Change, Frydenhøj Klub, Cirkusmuseet, Vej & Park (Hvidovre)

Referencer

Ydelser

Musik & science

Anmeldelser

Nocturne lader sig ikke sådan sætte på formel eller kategorisere. Den befinder sig i et krydsfelt mellem genrer med sin egenart og egensindighed og inviterer lytteren til intens lytten, måske ud på natten, hvor roen falder på. Det er en plade, der inviterer til fordybelse og nærmest meditativ hengivelse”. 

(Carsten Præst, musikblogger, 2015)

“Musikken holder hele vejen igennem med sin grundige sammensmeltning af amerikansk farvet fusionsjazz og åbne klangflader med et mere cinematisk præg end tidligere…Hard Jazz er et sejt comeback fra en homogen fusionsgruppe, som fik lov til at vegetere lidt for længe i egen garage. Nu skal vi have dem ud på scenerne igen, og det kan kun gå for langsomt!”

(Brian Petro, Jazz Special, 2019)

“Jan Lippert er en meget dygtig guitarist, og jeg kan blive næsten 80’er-nostalgisk af at høre ham og tænke på en perlerække af guitarister: Bill Frisell, John Scofield, Mike Stern, Pat Metheny…” 

(Celine Haastrup, DR-Jazz, 2004)