STJERNEBY SYDHAVNEN

STJERNEBY SYDHAVNEN

Opgave: Et teknologibaseret og tværfagligt musik/science-projekt som forbinder 2 lokale skolers 7. og 8. årgang i et fælles læringsforløb med afsluttende showcase inde på KPH Volume. Projektet var inspireret af  NASA’s legendariske Voyager rumsonder med Golden Records ombord – og under temaet ‘Flaskepost fra klassen’ blev ny viden og færdighed udfoldet via dans, rap, podcast og elektronisk musik 

Format: Læringsforløb, Strategiske alliancer 

Sted: Ellebjerg Skole + Skolen i Sydhavnen + KPH Volume 

Status: Afviklet 

Kunde: Københavns Kommune Åben Skole, Kgs. Enghave Lokaludvalg 

Samarbejdspartnere: Ellebjerg Skole, Skolen i Sydhavnen og Planetarium

Referencer

Ydelser

Musik & science

Anmeldelser

Nocturne lader sig ikke sådan sætte på formel eller kategorisere. Den befinder sig i et krydsfelt mellem genrer med sin egenart og egensindighed og inviterer lytteren til intens lytten, måske ud på natten, hvor roen falder på. Det er en plade, der inviterer til fordybelse og nærmest meditativ hengivelse”. 

(Carsten Præst, musikblogger, 2015)

“Musikken holder hele vejen igennem med sin grundige sammensmeltning af amerikansk farvet fusionsjazz og åbne klangflader med et mere cinematisk præg end tidligere…Hard Jazz er et sejt comeback fra en homogen fusionsgruppe, som fik lov til at vegetere lidt for længe i egen garage. Nu skal vi have dem ud på scenerne igen, og det kan kun gå for langsomt!”

(Brian Petro, Jazz Special, 2019)

“Jan Lippert er en meget dygtig guitarist, og jeg kan blive næsten 80’er-nostalgisk af at høre ham og tænke på en perlerække af guitarister: Bill Frisell, John Scofield, Mike Stern, Pat Metheny…” 

(Celine Haastrup, DR-Jazz, 2004)