ViaValby 2023

VIAVALBY 2023

Velkommen til ViaValby – en ny festival med fokus på musik og kunstscene.

Velmødt i Valby til tre dage med festival i maj med en håndfuld koncerter, talks og lokale sammenhænge med krop og sjæl på programmet. Du kan bl.a. opleve kunstmusik-kvartetten Valby Vokalgruppe, journalist og forfatter Frederik Dirks Gottlieb, billedhugger Sif Itona Westerberg og altpop-artist Excelsior og flere!

Festivalen er lavet i tæt samarbejde med hhv. Valby Kulturhus, Jesuskirken, Johannes Døbers Kirke, Café Incita og Valby Bibliotek samt med klasser fra lokalskolerne Ålholm Skole og Harrestrup Å Skole afdeling Kirsebærhaven.

TEMA: Kunsten som åndelig føde

ViaValby har i år fokus på spiritualitet som kunstnerisk inspirationskilde. Vi vil således gerne slå en tyk streg under behovet for åndelige dimensioner i vores verden. Vi har derfor udvalgt en spirende undergrund af kunstnere som på forskellig vis via bl.a. oldgræsk mytologi, nordiske ritualer og religion får inspiration til at skabe. ViaValby er her blandt andet inspireret af en aktuel undersøgelse foretaget af SDU, som påviser, at vi mennesker har et stort behov for ånd og eksistentiel meningsskabelse. Hvor SDU henviser til behovet for åndelighed og ´de store spørgsmål´ i forhold til sundhedssektoren, er vores vinkel at gøre opmærksom på kunstscenen som altid essentiel spiritual care-faktor og åndelig føde i alle sammenhæng, hvor den skabes, udfoldes og opleves. Vi ses til ViaValby!

STØTTET AF: Valby Lokaludvalg   

DOWNLOAD ÅRETS PROGRAM:

 

Referencer

Ydelser

Musik & science