STJERNEBY VALBY

STJERNEBY VALBY

Opgave: At identificere og mobilisere interessenter og bygge bro mellem musik- og sciencefag i skolen samt at forbinde skoler, kulturscener og videnscentre i Valby omkring projektet. Dette resulterede i en podcast-showcase om liv på Mars med afsæt i en række værksteder for 7. årgang på Vigerslev Alles Skole (Fortælleteknik, musik/lyd-produktion, dans og scratch-teknologi). Showcasen fandt sted på Valby Kulturhus, hvori der også var astro-foredrag formidlet via Astronomisk Selskab hhv. Niels Bohr Instituttet om Mars Rover 2020 samt om realityshowet MarsOne med mulig dansk deltagelse 

Format: Læringsforløb, strategiske alliancer, event 

Sted: Vigerslev Alles Skole + Valby Kulturhus 

Status: Afviklet 

Kunde: Vigerslev Alles Skole + Københavns Kommune (Valby Lokaludvalg) 

Samarbejdspartnere: Vigerslev Alles Skole, Vigerslev Bibliotek, Valby Kulturhus, Astronomisk Selskab.

Referencer

Ydelser

Musik & science

Anmeldelser

Nocturne lader sig ikke sådan sætte på formel eller kategorisere. Den befinder sig i et krydsfelt mellem genrer med sin egenart og egensindighed og inviterer lytteren til intens lytten, måske ud på natten, hvor roen falder på. Det er en plade, der inviterer til fordybelse og nærmest meditativ hengivelse”. 

(Carsten Præst, musikblogger, 2015)

“Musikken holder hele vejen igennem med sin grundige sammensmeltning af amerikansk farvet fusionsjazz og åbne klangflader med et mere cinematisk præg end tidligere…Hard Jazz er et sejt comeback fra en homogen fusionsgruppe, som fik lov til at vegetere lidt for længe i egen garage. Nu skal vi have dem ud på scenerne igen, og det kan kun gå for langsomt!”

(Brian Petro, Jazz Special, 2019)

“Jan Lippert er en meget dygtig guitarist, og jeg kan blive næsten 80’er-nostalgisk af at høre ham og tænke på en perlerække af guitarister: Bill Frisell, John Scofield, Mike Stern, Pat Metheny…” 

(Celine Haastrup, DR-Jazz, 2004)