STREET VÆRK – MUSIKSKOLE

STREET VÆRK –MUSIKSKOLE

Opgave: At sikre at mange flere børn på tværs af socioøkonomiske skel får mulighed for og lyst til musikundervisning mobiliseret via Street Værk-musikskoles flermatrikulære udkomme tilføjet stærke lærerkompetencer inden for elektronisk musikproduktion og traditionel instrumentlære så som ukulele, bandsammenspil, sang, rap og stomp 

Format: Læringsforløb, koncerter, pop-up events

Sted: Ellebjerg Skole, Fritidshjem Rubinen, Fritidsklub Rubinen

Status: Kører september 2020 – juni 2021

Kunde: Københavns Kommune / Børne- og Ungdomsforvaltningen (Mere Musik til Byens Børn) 

Samarbejdspartnere: Ellebjerg Skole + lokale fritidsinstitutioner, klubber, kulturscener

Referencer

Ydelser

Musik & science

Anmeldelser

Nocturne lader sig ikke sådan sætte på formel eller kategorisere. Den befinder sig i et krydsfelt mellem genrer med sin egenart og egensindighed og inviterer lytteren til intens lytten, måske ud på natten, hvor roen falder på. Det er en plade, der inviterer til fordybelse og nærmest meditativ hengivelse”. 

(Carsten Præst, musikblogger, 2015)

“Musikken holder hele vejen igennem med sin grundige sammensmeltning af amerikansk farvet fusionsjazz og åbne klangflader med et mere cinematisk præg end tidligere…Hard Jazz er et sejt comeback fra en homogen fusionsgruppe, som fik lov til at vegetere lidt for længe i egen garage. Nu skal vi have dem ud på scenerne igen, og det kan kun gå for langsomt!”

(Brian Petro, Jazz Special, 2019)

“Jan Lippert er en meget dygtig guitarist, og jeg kan blive næsten 80’er-nostalgisk af at høre ham og tænke på en perlerække af guitarister: Bill Frisell, John Scofield, Mike Stern, Pat Metheny…” 

(Celine Haastrup, DR-Jazz, 2004)