SV-CAMP 2021

SV-CAMP 2021

Opgave: Fokus på eksperimenterende og elektronisk musikscene og diversitet i en talentcamp for kvinder udviklet i tæt samarbejde med Rytmisk Center samt Beats by Girlz som facilitatorer. På SV-camp aka Upbeats mødtes 10 kvindelige musikere og kønsminoriteter med ambitioner om ny inspiration, nye netværk og next-step musikkarriere. De fik bl.a. praktisk erfaring med nye trends og produktionsmetoder hentet fra tidens musikscene lige fra elektronisk musik over neoklassisk til artpop! Artist talks ved Rosa Lux, PeachLyfe og Astrid Engberg. 

Format: Læringsforløb 

Sted: Rytmisk Center 

Status: Afviklet 

Kunde: KODA Kultur

Referencer

Ydelser

Musik & science

Anmeldelser

Nocturne lader sig ikke sådan sætte på formel eller kategorisere. Den befinder sig i et krydsfelt mellem genrer med sin egenart og egensindighed og inviterer lytteren til intens lytten, måske ud på natten, hvor roen falder på. Det er en plade, der inviterer til fordybelse og nærmest meditativ hengivelse”. 

(Carsten Præst, musikblogger, 2015)

“Musikken holder hele vejen igennem med sin grundige sammensmeltning af amerikansk farvet fusionsjazz og åbne klangflader med et mere cinematisk præg end tidligere…Hard Jazz er et sejt comeback fra en homogen fusionsgruppe, som fik lov til at vegetere lidt for længe i egen garage. Nu skal vi have dem ud på scenerne igen, og det kan kun gå for langsomt!”

(Brian Petro, Jazz Special, 2019)

“Jan Lippert er en meget dygtig guitarist, og jeg kan blive næsten 80’er-nostalgisk af at høre ham og tænke på en perlerække af guitarister: Bill Frisell, John Scofield, Mike Stern, Pat Metheny…” 

(Celine Haastrup, DR-Jazz, 2004)