SV-FESTIVAL 2019

SV-FESTIVAL 2019

Opgave: At skabe musikalsk kvalitet, sammenhæng og skønne oplevelser for primært Sydhavnen og resten af København samt byens turister i et mangfoldigt musikprogram med fokus på (evig/aktuel) musikscene med både kant og kulør. Festivalen stiller også skarpt på lokal børn/unge-scene med skabende workshops samt debatscene med fokus på byudvikling 

Format:  Festival, læringsforløb, strategiske alliancer 

Sted: Sydhavnen, København 

Status: Afviklet 

Kunde: Københavns Kommune og Kgs. Enghave Lokaludvalg 

Samarbejdspartnere: Se www.sv-festival.dk

Referencer

Ydelser

Musik & science

Anmeldelser

Nocturne lader sig ikke sådan sætte på formel eller kategorisere. Den befinder sig i et krydsfelt mellem genrer med sin egenart og egensindighed og inviterer lytteren til intens lytten, måske ud på natten, hvor roen falder på. Det er en plade, der inviterer til fordybelse og nærmest meditativ hengivelse”. 

(Carsten Præst, musikblogger, 2015)

“Musikken holder hele vejen igennem med sin grundige sammensmeltning af amerikansk farvet fusionsjazz og åbne klangflader med et mere cinematisk præg end tidligere…Hard Jazz er et sejt comeback fra en homogen fusionsgruppe, som fik lov til at vegetere lidt for længe i egen garage. Nu skal vi have dem ud på scenerne igen, og det kan kun gå for langsomt!”

(Brian Petro, Jazz Special, 2019)

“Jan Lippert er en meget dygtig guitarist, og jeg kan blive næsten 80’er-nostalgisk af at høre ham og tænke på en perlerække af guitarister: Bill Frisell, John Scofield, Mike Stern, Pat Metheny…” 

(Celine Haastrup, DR-Jazz, 2004)