SV-FESTIVAL 2020

SV-FESTIVAL 2020

Opgave: At skabe samhørighed omkring ny og modig musik på tværs af genrer samt at samle et fragmenteret Sydhavn plus resten af KBH om en musikuge med mangfoldighed som mål, kerneværdi og signatur.  Festivalen satte i år helt nye formater i søen bl.a. med SV-camp for kvinder og kønsminoriteter ml. 17 og 24 år samt med et 100 % medborgerinddragende lydværk installeret ude på Alfred Nobels Bro. 

Format: Festival og læringsforløb (det unge Sydhavn + SV-camp) 

Sted: Sydhavnen, København 

Status: Afviklet 

Kunde: Københavns Kommune og Kgs. Enghave Lokaludvalg (primære kunder) 

Samarbejdspartnere: Se www.sv-festival.dk via menupunkt: ‘Om’ (SV-festival)

Referencer

Ydelser

Musik & science

Anmeldelser

Nocturne lader sig ikke sådan sætte på formel eller kategorisere. Den befinder sig i et krydsfelt mellem genrer med sin egenart og egensindighed og inviterer lytteren til intens lytten, måske ud på natten, hvor roen falder på. Det er en plade, der inviterer til fordybelse og nærmest meditativ hengivelse”. 

(Carsten Præst, musikblogger, 2015)

“Musikken holder hele vejen igennem med sin grundige sammensmeltning af amerikansk farvet fusionsjazz og åbne klangflader med et mere cinematisk præg end tidligere…Hard Jazz er et sejt comeback fra en homogen fusionsgruppe, som fik lov til at vegetere lidt for længe i egen garage. Nu skal vi have dem ud på scenerne igen, og det kan kun gå for langsomt!”

(Brian Petro, Jazz Special, 2019)

“Jan Lippert er en meget dygtig guitarist, og jeg kan blive næsten 80’er-nostalgisk af at høre ham og tænke på en perlerække af guitarister: Bill Frisell, John Scofield, Mike Stern, Pat Metheny…” 

(Celine Haastrup, DR-Jazz, 2004)