Bag om

Jeg hedder Jan Lippert og har stiftet Sound21, fordi musik er ligesom ilt – man kan ikke leve uden, vel? Der er tillige så mange muligheder for værdiskabelse på tværs af kultur, uddannelse og erhverv med musikken som omdrejningspunkt.

Musik har altid beskæftiget mig på alle ledder og kanter. Jeg har mangeårig baggrund både som musiklærer og musiker med 6 albumudgivelser i egen navn – se diskografi HER. Jeg har erhvervet mig magistergrad i musik- og medievidenskab samt blevet PRINCE2-certificeret i projektstyring. I de sidste 15 år har jeg specialiseret mig i udvikling, drift og facilitering af musikfokuserede festivaler, strategiske alliancer og læringsforløb.


Inden for de seneste 15 års virke har jeg stået bag den prisvindende musikfestival Wundergrund fra 2006 – 2013 som udvikler, marketingansvarlig og projektleder. Jeg har været musikbooker og eventudvikler for PH-cafeen samt været musikkonsulent i nogle år for Dansk Arkitektur Center. Jeg har siden 2011 arbejdet som konsulent for komponistforeningerne DJBFA og DKF som udvikler af  workshops  og netværk med fokus på kreativ proces og elektronisk musikscene – se artikel om dette fokus her: DJBFA . Senest har jeg skabt en festival i Sydhavnen kaldet SV-festival, og har i forbindelse med denne bl.a. produceret en konference om musik som byudvikling – se denne lille feature i fagbladet ‘Musikeren’ om visioner bag musikbyer herLæs evt. mere om SV-festival i artikel fra Metromagasin:thumbnail

 

Se CV her: LinkedIn